همه چیز برای بازی های آنلاین - معرفی تمام اصلحه ها و پرک های COD4

همه چیز برای بازی های آنلاین
شما میتوانید آموزش آنلاین و کرک و هک و... بیشتر بازی ها را در این وبلاگ پیدا کنید.

درباره وبلاگ

شما میتوانید آموزش آنلاین و کرک و هک و... بیشتر بازی ها را در این وبلاگ پیدا کنید.
مدیر وبلاگ : فردوس تجویدی
نظرسنجی
بیشتر درباره چی بزارم؟

برای دیدن مشخصات اصلحه ها و پرک ها به ادامه مطلب بروید.

پرک ها
بخش اول:پرک های آبی رنگ

C4 X 2 
c4 پرک خوبی است برای اهدافی نظیر SD که شما میتوانید برای دشمن خود تله بگزارید . 
در Free for All و TDM نیز شما میتوانید به هنگام استفاده دشمن از UAV آنها را به سمت اهداف خود بکشانید و آنها را نابود کنید . 
c4 ها بسته های انفجاری کوچکی هستند که بر روی آنها چراغ چشمک زن کوچیکی قرار دارد به همین دلیل تشخیص آنها در هوای روشن کار دشواری است . 
برای انفجار آنها هم نیاز نیست که حتما از کنترلر آن استفاده نمایید بلکه میتوان با دو بار فشردن پشت سر هم کلید F آن را منفجر کنید.
Special Grenades
این پرک به شما اجازه خواهد داد که بتوانید در بازی از 3 نارنجک مخصوص (Stun یا Flash ) استفاده کنید .
RPG X 2
این پرک به شما اجازه استفاده از 2 آر پی جی را میدهد . که معمولا برای منهدم کردن هلیکوپتر دشمن یا پاک سازی منطقه ای مشخص استفاده داراد . 
استفاده از این پرک عکس العمل سریع (عوض کردن سریع تفنگ) را از شما خواهد گرفت .
Claymore X 2
پرکی مناسب بزای تک تیر انداز ها و کمپر ها ! 
اگر شما در ساختمانی قصد پنهان شدن داشته باشید این پرک تا حد بسیار بالایی زنده ماندن شما را در مواقعی که دشمن قصد غافلگیر کردن شما از پشت دارد تضمین میکند . 
برتری این پرک نسبت به c4 ها این است که اگر شما زنده هم نباشید کار خواهد کرد و این پرک لازم به کنترل نیست ! یعنی وقتی دشمن از جلوی سنسور آن عبور می کند خود به خود بعد از 0.5 ثانیه منفجر می شود!
این پرک مانند شمشیر دو لبه نیز عمل میکند ! یعنی در هنگامی که دشمن از جلوی آن رد شود و شما نیز در جلوی آن باشید شما را هم نابود خواهد کرد .
از لول 23 این پرک برای شما آزاد خواهد بود.
Frag X 3
با این پرک شما قادر به پرتاب 3 نارنجک هستید ! که اگر به طور همزمان به جای حساسی بیاندازید کشتن حده اقل 1 نفر را تضمین میکند .
این برای دیگران بسیار آزار دهنده و برای شما لذت بخش خواهد بود . 
از لول 41 این پرک برای شما آزاد خواهد بود.
Bandolier
این پرک مهمات شما رو 2 برابر خواهد کرد . که به منظور درگیری های نزدیک مخصوصا برای تفنگ های سبک (بجز P90 ) و برای تمامیه کسانی که زیاد به تیر زدن از پشت دیوار عادت دارند ، بسیار کارایی دارد.
Bomb Squad
این پرک که استفاده بسیار زیادی برای بازیکن های حرفه ای دارد میتواند دستگاه های انفجاری دشمن را به شما نشان دهد .
اگر یک بازیکن حرفه ای باشید حتما میدونید که این پرک علاوه بر جلوگیری کردن از کشته شدن شما بر اثر دستگاه های انفجاری دشمن همانند C4 , Claymore میتواند تا حدی جای پنهان شدن دشمن را نیز به شما نشان دهد.

بخش دوم :پرک های قرمز رنگ

Stopping Power 
این پرک باعث افزایش 140% قدرت تفنگ شما میشود . البته تاثیری بر نفوذ تیر ها داخل دیوار ندارد .
این پرک برای اسلحه هایی نظیر M4 که دارای قدرت کمتری هستند بسیار مفید خواهد بود .
Juggernaut
این پرک باعث افزایش سلامتی شما تا مرز 75 % میشود !!! که شامل انفجار مواد منفجره و تیر ها مشود. 
که در مقابل افرادی که از پرک Stopping Power استفاده میکنند مفید خواهد بود .
Sleight Of Hand
با این پرک سرعت تعویض خشاب های شما به 50 % افزایش خواهد یافت ! که برای تفنگ های نظیر ماشین گان ها و دیگر تفنگ هایی که تعویض خشاب آنها وقت گیر خواهد بود مناسب است.
این پرک برای تک تیرانداز ها هم پرک مناسبی به شمار میرود . 
اگر میخواهید بازی سریعتری داشته باشید این پرک را به شما پیشنهاد میکنیم.
Double Tap
این پرک باعث افزایش 135 % سرعت تیراندازی شما میشود . این سرعت شامل Pistol شما هم خواهد شد . 
این پرک در لول 29 برای شما آزاد خواهد بود .
Overkill
این پرک به شما اجازه خواهد داد که به طور همزمان از 2 تفنگ استفاده نمایید . که سلاح دوم جایگزین تپانچه شما خواهد شد .
برای مثال شما میتوانید از یک تفنگ دوربین دار به همراه یک M4 برای بازی های خود استفاده نمایید.
این پرک در لول 38 آزاد خواهد بود
UAV Jammer
با این پرک شما از دید دشمنان به هنگام استفاده از UAV پنهان خواهید بود . 
این پرک در لول 11 آزاد خواهد بود
Sonic Boom
این پرک باعث افزایش قدرت مواد منفجره شما تا 125 % میشود !! مواد منفجره شامل : نارنجک c4 و نارنجک تفنگی میباشد . 
این پرک برای شما زمانی پیشنهاد میشود که از پرک 3 نارنجک استفاده میکنید.

بخش سوم :پرک های سبز رنگ

Extreme Conditioning 
این پرک باعث افزایش 200% سرعت شما در واحد زمان میشود . و به Kinfe کردن شما سرعت میبخشد . و همینطور شما میتوانید مسافت های طولانی را با سرعت یپیمایید .
Steady Aim 
این پرک افزایش 35 % دقت اسلحه شما را بر عهده دارد . و برای تیر اندازی راه دور و حتی نزدیک کاربرد بسیار دارد.
Last Stand
در حالت عادی شما در یک محدوده مشخصی در بازی خواهید مرد بااستفاده از این پرک زمانی که در حال مرگ باشید شما قادر خواهید بود که در آخرین لحظات که بر روی زمین هستید تپانچه خود را بیرون کشیده و قاتل خود را بزنید .
Martyrdom
بعد از مرگ شما یک نارنجک به صورت خودکار از شما به زمین خواهد افتاد و اطرفیان را خواهد کشت .
Deep Impact
به طور عادی تیر اسلحه های قدرتمند مانند ماشین گان ها میتوانند دیوار ها ر سوراخ کرده و دشمن پشت آن را بکشد ولی اسلحه ای مثل M4 این قابلیت را ندارد که شما با این پرک میتوانید این قابلیت را به آن بدهید .
Iron Lungs
از این پرک تک تیر انداز ها میتوانند استفاده کنند . که باعث افزایش 200 % نفس شما میشود و میتوانید مدت زمان بیشتری نفس خود را حبس نموده و با دقت تیر اندازی نمایید.
Dead Silence
این پرک به شما کمک میکند که زمانی که در حال حرکت هستید صدای پای شما را کسی نشود.
باری Knife کردن مخفیانه پرک مناسبی به شمار میرود .
Eavesdrop
این پرک شما راقادر خواهد ساخت که صدای دشمنان را تا شعاع 30 متری بشنوید . !!! این صدا فقط شامل بیسیم ها میشود که زمانی که دشمن از بیسیم استفاده نکند این پرک عملا بلا استفاه است.
منبع:codkings
اضافات تفنگ ها:
grenade launcher:
با اضافه کردن این قابلیت به تفنگ قادر خواهید بود دو تیر (نارنجک)قدرتمند پرتاب کنید. این اضافه کردن gl در اکثر بازی ها ممنوع هست. 
توجه کنید این تیر (نارنجک) برای فواصل خیلی نزدیک هیچ کاربردی ندارد
اگر این نارنجک انداز رو به تفنگ خود اضافه کنید دیگه نمی تونید از پرک های آبی رنگ استفاده کنید
فقط برای سری اول
silencer:
باعث کاهش صدای تیر زدن-نشان ندادن بر روی gps دشمن پس از تیر زدن
توجه کنید که سایلنسر نمی تواند با عث از بین رفتن نور شود
باعث کاهش دور برد اسلحه می شود
فقط برای سری اول و دوم
red dot sight: 
لیزر : باهاش بهتر می تونید نشونه گیری کنید و هیچ تاثیری بر روی اسلحه نمی ذاره
برای تمام اسلحه ها به جز اسنایپ
grip: 
باعث کاهش لگد تفنگ می شود وهمچین افزایش دقت بدون نشونه گیری
باعث از کار افتادن پرک های آبی می شود
فقط برای سری سوم و چهارم
ACOG Scope :
باعث:زوم کردن بیشتر -افزایش دوربرد -افزایش لگد -نیاز نداشتن به حفظ نفس
برای تمام اسلحه ها به جز ویلچستر
اطلاعات اسلحه:

accurucy:دقت
میزان لگد - اندازه چهار خطک نشونه گیری
damage:آسیب
قدرت اسلحه
range:دوربرد
fire rate:
سرعت تیراندازی
mobility:قابلیت تحرک
میزان تحرک پذیری اسلحه در حالت نشونه-وزن اسلحه
special grenade:
flash:
ایجاد نور به مدت طولانی -ایجاد صدای کاذب
stun:
ایجاد نور به مدت کوتاه-گیج شدن- ایجاد صدای کاذب-با پرتاب اون به سمت دشمن به طوری که مستقیم به اون ها بخوره اونها رو در جا می کشه
smoke: 
ایجاد دود برای مخفی شدن و فرار کردن- نارجکی مناسب برای اسنایپر ها

اسلحه ها

اسلحه های اصلیPrimary weapon:
1.Assault rifels:
اسلحه هایی مناسب برای دفاع و حمله-برد زیاد-وزن متوسط
1-M16A4: 
اسلحه ای نیمه اتوماتیک که با هر شلیک سه تیر میزند و دارای دقت بالاو قدرت متوسط و لگد کم و سرعت تیر اندازی بالا
2- AK-47: 
اسلحه ای اتوماتیک با قدرت بالا و همچنین لگد زیاد و دقت کم و برد زیاد و سرعت تیراندازی متوسط (به عقیده بسیاری از گیمر ها این اسلحه هنوز بهترین اسلحه است)
3- M4 carbine: 
اسلحه ای اتوماتیک با دقت بالا و لگد بسیار کم و سرعت تیراندازی بالا و سرعت تعویض مهمات بالا اما دارای قدرت بسیار کمی می باشد(مناسب برای گیمر های مبتدی تا حرفه ای)
4- G3: 
اسلحه ای نیمه اتوماتیک با قدرت تقریبا بالا و دقت بالا وبرد بالاو اما بدون لگد!
5- G36C: 
اسلحه ای اتوماتیک با لگد کم و قدرت تقریبا بالا و سرعت تیراندازی تقریبا زیاد. مناسب برای فاصله های متوسط
6-:M14
اسلحه ای نیمه اتوماتیک با دقت بالاوبرد زیادو لگد متوسط و قدرت بسیار بالا. مناسب برای فواصل دور
7-MP44:
اسلحه ای اتوماتیک با لگد تقریبا زیاد و قدرت بالا و دقت بالا وسرعت تیراندازی بسیار پایین. به این اسلحه هیچ اتچمنتی اضافه نمی شود . کارکردن با این اسلحه بسیار سخت است
2.SMG:
اسلحه هایی مناسب برای حمله –برد پایین –وزن بسیار کم – مناسب برای فواصل نزدیک
1-MP5:
اسلحه ای اتوماتیک با لگد کم و قدرت بالا و برد متوسط و سرعت تیراندازی تقریبا بالا
2-Skorpion:
اسلحه ای اتوماتیک با لگد بسیار کم و قدرت بالا و برد کم و سرعت تیراندازی بالا و میزان تیر های خشاب آن تقریبا کم است.
3-Mini-Uzi:
اسلحه ای اتوماتیک با لگد متوسط و قدرت بالا و برد متوسط رو به پایین و سرعت تیر اندازی بسیار بالا
4-AK-74U:
اسلحه اتوماتیک مشابه AK-47 اما با وزن بسیار کمتر با لگد متوسط و قدرت بسیار بالا و برد متوسط رو به پایین و سرعت تیر اندازی تقریبا زیاد
5-P90:
اسلحه ای اتوماتیک با لگد تقریبا کم و قدرت تقریبا زیاد و برد متوسط رو به پایین و بالاترین سرعت تیراندازی رو داره
3.LMG:
اسلحه هایی با میزان خشاب 100 تیر و مناسب برای فواصل دور و برد بالا و وزن بسیار زیاد که مناسب برای دفاع هستند
1-M249 SAW:
اسلحه ای با لگد کم و سرعت تیراندازی بالا و قدرت متوسط رو به پایین
2-RPD:
اسلحه ای با لگد تقریبا کم و سرعت تیراندازی متوسط و قدرت زیاد
3- M60E4:
اسلحه ای با لگد متوسط و سرعت تیراندازی کم و قدرت بسیار زیاد
4-رگبار درون بازی:
اسلحه ای بدون لگد –دارای تاخیر در تیر زدن(برای آنلاین نه در شبکه)-قدرت بسیار بالا- برد بالا-سرعت تیراندازی بالا- وزن بسیار زیاد – غیر قابل تکان دادن – دارای محدودیت در حرکت
4.Shotguns
اسلحه هایی با وزن کم مناسب برای فواصل کم و قدرت بسیار بالا
1-W1200:
اسلحه ای با قدرت بسیار بالا ولگد زیاد ودوربرد بسیار کم و سرعت تیراندازی بسیار کم
2-M1014:
قدرتش از قبلی کمتر است ولی لگد کمتری دارد همچینین سرعت تیراندازی بیشتری دارد
5.Sniper Rifels
اسلحه های مناسب برای فواصل دور-تک تیر- وزن متوسط-لباس شما دارای علف میشود!!!-با گرفتن Shift موقع نشونه گیری از تکان های اسلحه جلوگیری میشود ولی باعث می شه که تا چند ثانیه بعد کمتر بتونیم بدویم همچنین با گرفتن ایت دکمه موقه تیر اندازی از لگد تفنگ کم می کنیم
1-M40A3:
اسلحه ای تک تیر با لگد متوسط و قدرت زیاد و سرعت تیراندازی بسیار پایین
2-M21:
اسلحه ای نیمه اتوماتیک با لگد کم و قدرت تقریبا بالا و سرعت تیراندازی متوسط
3-Dragunov:
اسلحه ای نیمه اتوماتیک با لگد کم و قدرت بالا و سرعت تیراندازی متوسط
(دو بار دو نفر توی دو زمین جدا از فاصله خیلی دور بدون اینکه نشونه بگیرن بهم تیر زدن و بهم خورد و مُردم .اسلحه ای که اونا باهاش بهم تیر زدن dragunov بود)
4-R700:
اسلحه ای تک تیر با قدرت بسیار بالا و لگد بسیار زیاد و سرعت تیراندازی بسیار کم و خشاب کم
5-barrett .50cal
اسلحه ای نیمه اتوماتیک با قدرت بسیار بالا و لگد بسیار زیاد و سرعت تیراندازی متوسط رو به پایین
Side Arm: اسلحه های کمری
تمامی این اسلحه ها نیمه اتوماتیک هستند و مناسب برای فواصل نزدیک و دارای سرعت تیراندازی متوسط
1-M9:
لگد کم – قدرت کم-میزان تیر زیاد
2-USP .45:
لگد تقریبا کم- قدرت تقریبا کم
3-M1911 .45:
لگد تقریا کم – قدرت متوسط
4-Desert Eagle:
لگد متوسط – قدرت زیاد
5-Golden Desert Eagle:
تنها فرقش با قبلی اینه که طلاییه

نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

جمعه 31 شهریور 1396 12:34 ب.ظ
Tremendous things here. I am very happy to see your post.
Thank you so much and I'm taking a look ahead to contact you.
Will you please drop me a mail?
دوشنبه 30 مرداد 1396 11:42 ق.ظ
Hi there, There's no doubt that your web site may be having browser compatibility issues.
When I look at your blog in Safari, it looks fine however, when opening in Internet
Explorer, it's got some overlapping issues. I simply wanted
to give you a quick heads up! Aside from that, fantastic site!
دوشنبه 16 مرداد 1396 08:49 ب.ظ
Thanks for every other informative site. The place else could I get that type
of info written in such an ideal approach? I have a undertaking that I'm just
now operating on, and I've been on the glance out for
such info.
شنبه 14 مرداد 1396 11:02 ب.ظ
Hi there colleagues, its enormous article on the topic of teachingand completely explained, keep
it up all the time.
جمعه 16 تیر 1396 06:06 ب.ظ
I visited many web pages but the audio quality for audio songs existing at this website is
in fact excellent.
یکشنبه 7 خرداد 1396 08:53 ب.ظ
The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see
if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83
views. I know this is completely off topic but I
had to share it with someone!
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396 04:53 ق.ظ
بسیار core از خود نوشتن در حالی که صدایی مناسب ابتدا
آیا واقعا نشستن بسیار خوب با من پس از برخی
از زمان. جایی در سراسر پاراگراف شما
موفق به من مؤمن متاسفانه تنها برای بسیار در حالی که کوتاه.
من هنوز کردم مشکل خود را با جهش در منطق و یک خواهد را سادگی به کمک پر کسانی که معافیت.
اگر شما که می توانید انجام
من خواهد بدون شک بود تحت تاثیر قرار
داد.
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 11:16 ب.ظ
Very good information. Lucky me I recently found your blog
by chance (stumbleupon). I have bookmarked it for later!
چهارشنبه 23 فروردین 1396 09:40 ق.ظ
Hi Dear, are you actually visiting this website on a regular basis, if so after that you will definitely get nice experience.
سه شنبه 22 فروردین 1396 07:24 ق.ظ
whoah this weblog is fantastic i love studying your posts.
Stay up the good work! You know, a lot of persons are hunting round for this info, you could aid them greatly.
چهارشنبه 16 فروردین 1396 03:57 ب.ظ
Good info. Lucky me I discovered your blog by
accident (stumbleupon). I've saved as a favorite for later!
چهارشنبه 16 فروردین 1396 01:26 ب.ظ
Yesterday, while I was at work, my sister stole my iPad
and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is
now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!
یکشنبه 13 مرداد 1392 01:30 ب.ظ
اقا این ای پی برای کالاف دییوتی 4 برای حک
کوجا هست؟ لطفا
فردوس تجویدی : دوستان به زودی این وبلاگ آپدیت میشه فعلا لپ تاپم سوخته یه هفته صبر کنید میگم همه چیز رو از جمله کجا وارد کردن آی پی .
دوشنبه 3 تیر 1392 10:40 ب.ظ
ایول بدرد خورد
دوشنبه 3 تیر 1392 09:37 ب.ظ
دیگه وقتشه حرفه ای باشید
پایان تمامی نگرانی های وبلاگ نویسان محترم
برای اولین بار در ایران
تبدیل و انتقال کامل مطالب شما به وب سایت
با انتقال کامل مطالب ، برچسب ها ، دسته بندی ها ، تاریخ دقیق ارسالها
با حفظ رتبه و رنکینگ وبلاگ شما
انتقال تصاویر موجود در مطالب بر روی سایت شما
بدون افت بازدید با هدایت مستقیم کاربران به صفحات همسان

دوشنبه 3 تیر 1392 09:31 ب.ظ
وبلاگه واقعا خوب و بدرد بخوریه !!!!! مخصوصا قسمت پرک ها